Translate

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kolme yötä muuttoon on...

..laskin aivan itse eilen! ;) Eli ylihuomenna VIHDOIN päästään muuttamaan uuteen asuntoon.


Muuttaminen on aina yhtä "kivaa", varsinkin pakkaamisosuus. Aluksi tuntuu, että äkkiähän sitä yksiön saan pakettua ja siivottua, mutta jo viime muutossa kävi ilmi, että ei se niin helpoa ja nopeeta ollutkaan, vaikka vaatteet heitinkin vain mustaan jätesäkkiin. Sitä pikkusälää vaan löytyy tuhottoman paljon ja mistään ei tietenkään raaski mukamas hankkiutua eroon, koska sitä "saattaa vielä tarvita joku päivä". 
Aika hyvin olen myynyt tavaraa pois tässä kevään aikana, mutta taas tuli todellisuus tavaran määrän suhteen vastaan, kun rupesin perjantaina pakkaamaan tavaroita. Nyt meillä on sentään ollut muutolaatikoita, mutta vetolaatikoiden sisältöjen tyhjääminen tuntuu varsinkin todella aikaa vievältä! Onhan mulla yhdessä laatikossa kaikki kynsilakata, toisessa muita meikkejä, kolmannessa kaikki hanskat, neljännessä pipot... ja lista sen kun jatkuu!

Maalaushommatkin vaativat vähän viiniä...
Edessä vielä paljon pakkaamista ja keskiviikon suursiivous, mihin onneksi saan apua. Se suursiivous ehkä aiheuttaakin eniten päänvaivaa, koska haluaa jättää kämpän mahdollisimman siistiin kuntoon, että omistajan on mukava palata sinne. Eihän tuo kämpän tyhjääminen ja siivouskaan ihan päivässä tapahdu! Täytyy olla kiitollinen siitä, että on niin ihania ystäviä, jotka ovat luvanneet auttaa muutossa. 

Tallinna ja Tallinnan tuliaiset!
Käytiin lauantaina Tallinnassa mun pikku Aygolla hakemassa viiniä meidän uutta viinikaappia varten, jonka haimme eilen. Iso ylpeyden aihe meille isoille viinin ystäville! <3

Palaan muuton jälkeen taas asiaan, kun ollaan saatu muutto ohi ja paikat kuntoon.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, takatalvesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti