Translate

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

30v. Prinsessajuhlat

Juhlat on nyt juhlittu ja 30-vuotta tuli täyteen. Pakko se vaan on myöntää!
Synttärijuhlien valmistelut alkoivat jo pari viikko aikasemmin, jolloin tuli hankittua pikkuhiljaa kaikenlaista juhliin, mm. koristeita ja tarjoiluja.
Äiti leipoi paljon herkkuja juhliin, mutta loput järjestelyt, koristelut yms perjantaina ja juhlapäivänä lauantaina hoidin itsekseni siihen asti kun apu saapui paikalle.
Suurkiitos Terhille ja Mallalle avusta! :)
Tästä se sitten lähti...
Kaukuntäytteenä mm. mangomoussea ja murskattua banaania fazerin sinisellä
Apurit kovassa touhussa!
Tarjoiluja...
Itsekoristellut kynnet!
30v. kakkuni
 Niinkun kuvista näätte, juhlat olivat prinsessateemalla! Paljon pinkkiä, joka on pienestä asti ollut mun ehdoton lempiväri! <3

Oli tosi ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa! Välillä juhlissa tosin tuntu, etten kerenny tarpeeksi juttelemaan kaikkien kanssa, kun aika meni boolin ja tarjoilujen täyttämiseen, mutta mukavaa jokatapauksessa oli! :) Kiitos vielä kaikille mukana olleille!










Ainoa asia, mikä jäi pikkasen harmittamaan, oli se, että moni perui tulonsa viime hetkellä tai ei ilmoittanut ollenkaan, ettei ollutkaan tulossa... tarjoiluja jäi siis Paljon yli, jopa moneksi päiväksi! :D
Mutta eihän sille toki mitään voi, esteitä tulee.

Tässä vielä muutamia lisäkuvia mun 30v. prinsessajuhlista:









Siskon yllätys juhlien päätteeksi pizzeriassa ;)
Lahjapöytää
Sunnuntaina mun virallisena syntymäpäivänä tuli otettua iisisti, koska flunssa iski... ja se on jatkunut turhankin ärhäkkäänä. Onneksi sain varattua huomisaamuksi ajan lääkärille. Jospa se tästä! :)


Laitan muuten tällä viikolla tänne taas lisää myytäviä! Kannattaa käydä siis kurkkaamassa mun blogia lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti