Translate

tiistai 7. toukokuuta 2013

Juhlaviikko


Juhliin enää neljä yötä! On sentään jotain mitä odottaa tulevalta vkonlopulta: karkit ja juhlat. Vie pois ajatukset siitä, että täytän 30. Apua! :D

Ainakaan näillä näkymin lauantaina ei pitäisi sataa vettä... toivotaan, että ennustus pysyy. Pihakin on laitettu kuntoon kukilla yms, joten olisi kiva istuskella siellä auringonpaisteessa (boolimukillisen ja herkkulautasen kera).

Viime viikonloppuna löysin synttärimekonkin, vihdoin ja viimein. Ei ole varmaan vaikea arvata sen väriä... mun synttäreistähän on tulossa prinsessajuhlat. Paljon yhtä ja samaa väriä tiedossa. Kaikessa. :)

Kovasti äidin kanssa ollaan suunniteltu tarjoiluja viime päivien aikana ja lähes kaikki hankinnatkin jo tehty. Tiedossa on kyllä paljon kaikkia herkkuja... voi kun olisi jo lauantai.

Toki hieman jännittää tuo perjantai päivä ennen juhlia. Mun kuntokuurin välitavoite on tuolloin, eli -5kg pitäisi olla lähtenyt lähtöpainosta. Nyt en ole muutamaan päivään punninnutkaan itseäni, koska rupesi ärsyttämään jumittunut paino päivästä toiseen... no, olen nyt ainakin juonut enemmän vettä ja löysin netistä FitFarmin superdietin ohjeet, josta otin ruokavaliooni muutamia asioita (mm. omega 3 kapselit ja aamiaisen puurolla + raejuustolla. Yllättävän hyvää on, vaikka kuulostikin aluksi oudolta!). 
En jaksaisi tarkalleen seurata mitään vastaavia diettejä, vaikka tiedän monen tutun saaneen hyviä tuloksia näillä FitFarmin dieteillä. Mua tekisi vaan herkkuja entistä enemmän mieli! Ja en jaksaisi myöskään jatkuvasti punnita ruokia ja syödä vain tiettyjä.
Kyllä kuntoilu + terveellinen ruokavalio omilla valinnoilla saa kelvata!

Tässä tämän superdietin ohje, mikäli kiinnostaa kokeilla (otettu netistä):

Aamiainen
45 g kaurahiutale
100 g raejuusto, rasvaton
1,5 dl mehukeitto, sokeroimaton
+ Omega 3 2 kpl

Lounas
100 g kana / 100 g naudanliha / 100 g kala
1 kpl kananmunanvalkuainen / 25 g raejuusto, rasvaton
200 g vihanneksia vapaa valintaisesti
5 g oliiviöljy

Välipala
maitorahka 250 g
100 g pakastemarjoja
tai 1 kpl Pro-Fx lo-carp bar -proteiinipatukka / 40g Fast Dietmix

Päivällinen
100 g kana / 100 g naudanliha / 100 g kala
40 g riisi / 40 g pasta / 170 g peruna
200 g vihanneksia vapaa valintaisesti
5 g oliiviöljy

Iltapala
250 g maitorahka / 150 g raejuusto, rasvaton
1 dl mehukeitto, sokeroimaton
10 g vehnäleseitä
+ Omega 3 2kpl

Palautusjuoma (heti välittömästi treenin jälkeen, vain treenipäivinä)
40 g Fast Dietmix (kovaa treenaavat voivat käyttää tuhdimpaa palautusjuomaa esim. Fast Reco 2)



Tilasin viime viikolla netistä myös proteiinijauhetta, jota ajattelin alkaa lisäilemään mm. smootheihin ja rahkan sekaan. Juhlien jälkeenhän se kuntokuuri jatkuu taas normaaliin tapaan ja sitten se vasta vaikeeta tuleekin olemaan, karistaa viimeiset 3-5 kg pois kuukaudessa. Tahdonvoimaa ainakin löytyy! :)
Lisää kuntokuurista taas perjantaina...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti