Translate

maanantai 20. toukokuuta 2013

Jääkiekkoa ja viisuja

Ihanaa, ei enää hetkeen jääkiekkoa! En tiedä mikä siinä lajissa on, mutta ei vaan kiinnosta.... Toki haluan, että Suomi pärjää, mutta aina kun päätän katsoa pelin, kyllästyn jo alle kymmenessä minuutissa. Ärsytystä lisäsi ehkä myös se, että Facebook täyttyi peliaiheisista päivityksistä niin paljon, ettei muuta asiaa kellään tuntunut enää olevan.
Mutta nyt ei hetkeen enää jääkiekkoa tiedossa! :)

Sitten Euroviisut... voi voi voi. En nyt uskonutkaan Suomen pärjäävän kovin hyvin (vaikka mukaansatempaava biisi olikin!), mutta että Tanska voittaa?!? En edes muistanut koko biisiä, eli kyseessä ei ainakaan ollut mieleenjäävä biisi. En edelleenkään muista, miten melodia menee. Joku pilli siinä oli ja tyttö istui maassa...

Nämähän ovat kaikki makukysymyksiä, mutta mun mielestä viisuissa oli todella monta PALJON parempaa edustajaa. Kolmanneksi tullut Ukrainakin olisi mielummin saanut voittaa Disney -tyylisellä biisillään. Mun suosikkeja olivat myös Islanti, Hollanti, Romania, Eesti ja Venäjä.  

Tässä rupee pakostikin miettimään, että pyöriikö kisat ainoastaan rahan ympärillä nykyään? Onko äänestyksillä oikeasti valtaa vai onko sekin vaan tapa rahottaa Euroviisuja? Oudolta kuullosti myös se, että Tanska oli jo ennen viikonlopun Euroviisuja alkanut myymään lippuja ensi vuoden viisuihin ja että Iltasanomat tiesi kärkinelikön etukäteen...(http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288566798041.html)

No, oli miten oli, onhan se tietysti hienoa, että Tanska maana voitti kisat.
Lupailin viime viikolla uusia myytäviä blogiini, mutta nyt näyttää siltä, etten niitä hetkeen vielä ehdi laittamaan. Lähden huomenna viikoksi pois kotoa, joten en ehdi niitä kuvailemaan ja lisäilemään tänne ennen ensi viikkoa. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että koruja on luvassa paljon, ja halvalla!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti