Translate

perjantai 31. toukokuuta 2013

Kuntokuuri, osa 7

Viimeinen viikko kuntokuuria lähtee käyntiin!
Kuluvalla viikolla ei ole tapahtunut oikeestaan mitään muutoksia, kovasti tosin on tullut pyöräiltyä ja kävelin jopa Lauttasaaren ympäri ihanasta auringonpaisteesta nauttien.
Nyt se kuntoilu vasta kunnolla alkaakin, kun pyöräilen tänään kuntosalille ensimmäistä kertaa. Kahden kuukauden jäsenyys alkaapi siis tästä päivästä! Hyvää alkulämmittelyä pyöräillä sinne salille, koska matkaa kertyy n. 4,5km/suunta.

Kuntokuurista tänne päivittely on pitäny ehkä enemmän raiteilla, kuin oisin muuten pystynyt... mutta toisaalta ihanaa, että kohtaa tää loppuu (vaikka toki tulen aina silloin tällöin päivittelemään kuntoiluun ja laihdutukseen liittyen, että miten mulla sujuu ja jaan reseptejä, kokemuksia yms.)

Tässä viikonloppuna ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa jonkun terveellisen proteiiniherkun valmistusta, joista mainitsin viime blogikirjoituksessani... jospa aloittaisin vaikka proteiiniletuista! :)
Kerron teille tässä viikonloppuna tarkemmin kuvien kera, millasia niistä tuli.

Ihanaa, että kesä on tullut! Auringonpaiste jotenkin piristää tosi paljon! Ja kun on kuuma, ei edes tee mieli syödä mitään kovin raskasta vaan syö mielummin jotain kevyttä, kuten salaattia ja hedelmiä yms. Täytyy vaan muistaa sitä vettä tankata entistä enemmän kun on lämmin, se meinaa aina niin helposti unohtua.

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti