Translate

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Hampurilaisia ja kakkua

Uusi viikko lähtenyt taas käyntiin. Kyllä viikonloput vaan menevät nopeasti! No, onneksi on jo keskiviikko ja työviikko puolessa välissä.

Lauantaina käytiin tosiaan Matkamessuilla tutustumassa matkatarjontaan. Matkaa ei varattu, mutta oli silti mukava kierrellä eri maiden kojuilla ja suunnitella, minne päin maailmaa sitä tulevaisuudessa oikein suunnistaisi. Kovasti olisi haaveissa päästä loppukesästä jonnekkin päin Eurooppaa ja talvella vähän kauemmaksi, varsinkin nyt kun tänä talvena ei päästy reissuun talviloman puutteen vuoksi.

  
Matkamessujen jälkeen suunnattiin Kakkugalleriaan. Tietenkin lauantai ilta-päivänä klo 16 aikoihin se oli tupaten täynnä, joten me päädyttiin ottamaan kakkupalat mukaan. Kakkugalleriassa on se hyvä, että yhteen kakkupalaan voi valita kahta eri kakkua (palat sen verran pieniä/kapeita). Pääsee maistelemaan eri makuja. Varsinkin suklaakakut olivat herkkua!


Ei keksitty paikkaa minne mentäisiin syömään. joten päätettiinpä itse valmistaa hamppareita kotona. ja voi että, kun tuli hyvää! Eikä maksanut paljoa... mm. tuoretta sämpylää, juustoa, jauhelihaa, kananmunaa, ananasrenkaita, salaattia, tomaattia ja hampurilaiskastiketta. 
Pakko tehdä piakkoin taas uudestaan!


Vielä reilu viikko niin päästään vihdoin Lontooseen! Kovasti jo tekee mieli päästä ostoksille ja kiertelemään. Johan sitä on tässä jo monta kuukautta odotettukin! 
Varasin maanantaina paluumatkalle ruumaan menevän matkalaukun, koska British Airwaysillä se ei kuulunut automaattisesti lentolipun hintaan. Aikaimoinen hinta kylläkin, etukäteen ostettena "vain" 40€/hlö/laukku! Onneksi koneeseen saa ottaa mukaan pienen lentolaukun + käsilaukun, eli eiköhän me saada kaikki ostokset mahtumaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti