Translate

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Isyyspakkaus

Miehen synttärit lähestyivät kovaa vauhtia ja pähkäilin pitkään, mitä ostaisin hänelle synttärilahjaksi.
Sitten sain loistoidean: isyyspaketin! Niistä olin jo muutamia kuvia ja vinkkejä nähnyt erilaisissa keskusteluryhmissä ja blogeissa ja niinpä päätin sitten yhdessä perheeni kanssa kerätä kasaan mahdollisimman kattavan paketin ja antaa tulevalle isälle synttärilahjaksi.

Menimme äitini luokse juhlimaan synttäreitä vasta seuraavana päivänä, joten jotain pientä tuli "huijaukseksi" hankittua jo itse synttäripäiväksi ja isyyspakkaus odotti seuraavaa päivää.


Isyyspakkauksen sisältö:
- I love dad -vauvan sukat
- I love dad ja I love papa -pipot
- 2 kpl tutteja
- 2 kpl hätävaravaippoja
- Vaippapusseja
- Muovihanskoja vaipanvaihtoa varten
- Hengityssuojia vaipanvaihtoa varten
- Korvatulpat
- Särkylääkettä
- Monivitamiini
- Silmiä virkistävä geeli
- Pieni viski pullo
- Sikari
- Vauvanhoitokirja
- Heijastin
- Proteiinipatukoita
- Pieni laatikollinen suklaapatukoita



Koko raskauden ajan keskitytään niin paljon tulevaan äitiin, joten oli jo aikakin isä huomioda jollain tapaa! Tuleva isä on muutenkin ollut niin ihana ja jaksanut kuunnella mun jatkuvaa valitusta (tuntuu, että joka päivä särkee aina jotakin paikkaa), kokkaillut ja hieronut mun jalkoja. Jopa pyytämättä!
Eli hän ehdottomasti ansaitsee myös hemmottelua!

Ja kyllä kovasti tykkäsi kaikista yllätyksistä! :)


Pian sairaslomani alkaa olla lopuillaan ja palaan ensi viikolla taas töihin parin viikon tauon jälkeen. On tehnyt kyllä hyvää levätä kotona. Saa nähdä miltä töihin paluu tuntuu... Kirjoittelen ensi viikolla taas lisää reseptejä tänne, koska leivoin tällä viikolla rouhesämpylöitä ja miehen synttärikakuksi suussasulavan porkkankakun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti