Translate

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Vauvanvaatteita & arjen luksusta

 

Olen myös aikaisemminkin kirjoittanut siitä, kuinka olen hankkinut vauvalle jo paljon vaatetta. Ensimmäiset vaatteet ostimme miehen kanssa Lindexin alennusmyynneistä joulun jälkeen ja siitä se sitten lähti (käsistä)... Paljon olen haalinut vaatteita nettikirppareilta ja alennusmyynneistä ja tietenkin Lontoon viimekuiselta reissultamme.
Vauva kasvaa niin nopeasti, ettei ehdi käyttämään edes kaikkia vaatteita kovin montaa kertaa. Olen kuitenkin yrittänyt panostaa hieman laadukkaampiin vaatteisiin, ihan jälleenmyynninkin kannalta. Toki parhaimmat vaatteet jäävät varmasti säilöön seuraavalle, mutta lastenvaatteet liikkuvat niin hyvin, että on järkevää myydä pieneksi jääneet heti pois tilaa viemästä.

Kävin viime viikolla kaikki vauvanvaatteet läpi ja jaoin ne pinoihin koon mukaan. Tuli ainakin todettua, ettei enempää oikeastaan tarvitsisi enää hankkia. Meillä on jo lähes kaikki tarvittava ja eri koissa! Silti sitä eksyy vieläkin päivittäin Facebookin vauvanvaatekirppisten sivuille....
Totesimme myös, ettei meidän kannata hankkia äitiyspakkausta ollenkaan, koska vaatetta on jo niin paljon ja ainoat asiat (esim. huppupyyhe, harja ym), mitä meiltä puuttuvat, voimme ostaa itse ja osan laitoin lahjatoivelistaa vauvakutsuja varten.


Sisko ilmoitti nimittäin viime viikolla kyläilyreissun yhteydessä, että haluaa järjestää minulle vauvakutsut, eli ns. Babyshowerit. Hän on itse lähdössä työharjotteluun Lontooseen toukokuun alussa ja juhlat olisi pidettävä ennen sitä. Päädyimme ajankohdassa huhtikuun ensimmäiseen viikonloppuun. Ohjeeksi sain antaa vieraslistan ja lisäksi loin lahjalistan nettiin. Kätevä keksintö, koska se helpottaa varmasti vieraita lahjan valitsemisessa ja saavat varattua lahjan itselleen klikkaamalla. Ja tällä tavalla välttyy samalla siltä, ettei tule monta samaa tai jo olemassa olevaa tavaraa niin paljoa.

Viime viikonloppuna kävimme Tampereella ja Mäntässä. Kävimme noutamassa vauvalle pinnasängyn (joka odottaa nyt kotona nukkujaa valmiiksi koottuna) ja lisäksi tapasimme miehen perhettä. Kävimme lauantaina keilaamassa ja syömässä Ruby & Fellas Irkkupubissa kosken rannassa.


Irkkupubissa söimme perus pubiruokaa ja jälkiruoaksi friteerattuja suklaapatukoita (!!!). Kyllä vain! Me maistoimme friteerattua Susu -patukkaa jäätelön kera ja oli kyllä paljon parempaa kuin miltä kuullosti.

Bataattiranskalaisia, nam!



Yövyimme hotelli Ilveksen sviitissä, mikä oli kieltämättä aika luksusta! Sviitissä oli makuuhuone ja olohuone, iso parveke ja kylpyhuoneessa poreamme. Lisäksi kävimme hotellin kuntosalilla ja uimassa. Ihanan rentouttava viikonloppu siis!




Maanantaina meillä olikin taas neuvolakäynti ja sen jälkeen kävin vielä lääkärin luona, joka määräsi mut kahden viikon sairaslomalle liitoskipujen vuoksi. Johan olin jo pari viikkoa ehtinyt kärvistelemään niiden kanssa... kun särkylääkekään ei auttanut!
Nyt on saanut ottaa kotona iisisti, eipä siihen muuta apua olekkaan kuin lepo.

Tässä vielä mahakuva viikon takaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti