Translate

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Herkulliset proteiinipatukat!

Pakko laitta heti tämä proteiinipatukkaresepti tänne jakoon, jonka pitkän etsinnän jälkeen löysin netistä. Hieman sitä vain muuttelin pikkasen paremmaksi! ;)

Jos tykkäsit proteiiniletuista, niin sitten aivan varmasti tykkäät näistäkin (varsinkin, jos olet suklaan ystävä)! Vaikka itselläni käytössä vain tuota mansikanmakuista proteiinijauhetta, niin yllättävän hyvin se tuntuu sopivan kaikkiin näihin ohjeisiin!


Suklaiset proteiinipatukat
****************************
1 rkl (luomu)maapähkinävoi
1 dl proteiinijauhetta
2 rkl kaurahiutaleita
n. 5 kpl manteleita (tai muita pähkinöitä) murskattuna
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl raakakaakaojauhetta
n. 0,5 dl vettä (tai sen verran, että ainekset sekottuvat keskenään)

Kaikki kulhossa sekaisin ja sen jälkeen levitä seos leivinpaperin päälle. Sitten vain pakkaseen n. puoleksi tunniksi ja protskupatukat ovat valmiita leikattavaksi ja syötäväksi!
Näitä ei pysty säilyttämään muuta kuin pakkasessa (kokeilin jääkaappia, mutta löysäksi meni!), mutta helposti niitä sieltä käy maistelemassa.
 Yllättävän hyvänkokoinen annos tuli näin pienestä määrästä aineksia ja kyllä vaan on hyvää sekä vie makeannälän hetkessä! Halvemmalla pääsee, kun että ostelee patukoita kaupasta. Ja ainakin tietää, mitä patukavat pitävät sisällään (ei turhia lisäaineita!)!


CocoVi:n sivuilla on raakasuklaaohje jota ajattelin pian kokeilla, kunhan pääsen ensin ostamaan kaakaovoita. Oon kuullut raakasuklaasta paljon hyvää ja nyt kun oon innostunut kaikesta terveellisestä, pakkohan sitä on myös piakkoin kokeilla!

Kokeilen jatkossa myös muita terveellisiä herkkuja, joista laitan tänne reseptejä... ja jos jollain lukijalla on hyviä ohjeita, niin tänne vaan! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mun piti pari viikkoa sitten laittaa myytäviä taas tänne blogiin. Oon mukamas ollut kokoaika niin kiireinen, etten vaan ole saanut aikaseksi. Tällä viikolla kuitenkin laitan nekin tänne ihan varmasti! Korujen lisäksi taas merkkivaatteita myynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti