Translate

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Seikkailua

Kylläpäs viikko sujui nopeasti, vaikka ilma olikin pääosin huono! Pääsin torstaina käymään Tykkimäessä ja tuli taas huomattua, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä vähemmän uskaltaa mennä niihin kaikista hurjimpiin laitteisiin niin kuin ennen (vaikka eihän niitä hurjia laitteita kovin edes Tykkimäestä löydy...).
Mutta iloinen yllätys Tykkimäessä oli uusi seikkailupuisto Adreenalin, joka oli rakennettu metsikköön! Kerran aikaisemmin olen käynyt vastaavanlaisessa Levillä, jossa myöskin oli vaijereita puusta puuhun ja sinne sitten tehty erilaisia ja tasoisia ratoja. On kyllä huikea fiilis kiipeillä ja laskea vaijeria pitkin, oman painon varassa alas! Voisin helposti viettää koko päivän näiden parissa.
Mun mielestä näitä seikkailupuistoja pitäisi ehdottomasti olla enemmän Suomessa! Ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla niitä ei kovin taida olla, vaan kaikki ovat pohjosemmassa ja Virosta näitä kuulemma myös löytyy.
Täytyykin alkaa ottamaan tarkemmin selvää, olisi kiva päästä pian uudestaan!
kuva lainattu netistä
Löysin muuten taas vaihteeksi aivan ihanalta kuulostavan reseptin netistä: juustokakku! Täytyy kokeilla tulevalla viikolla ja kertoa sitten teille, millainen siitä tuli ja jakaa tietysti resepti kuvien kera. Koska kävin eilen pitkästä aikaa taas Helsingissä, kävin kakkua varten hakemassa Ruohonjuuresta intiaanisokeria/ruokosokeria.
Löysin myös erikoiselta kuulostavan suklaakakkuresptin, joka valmistetaan mikrossa!?! Voikohan siitä tulla hyvänmakuista ollenkaan? Katsotaan, ainakin voi sitten sanoa kokeilleensa!

Jee, mun urheiluvaatepaketti saapui loppuviikosta Englannista! Nyt on sitten uudet juoksu- ja treenikengät, kun vanhat on laitettu kiertoon. Sain myös Adidaksen musta-pinkin urheiluasun postissa, jonka perään olen pitkän kuolannut. Kyllä näillä kehtaa nyt treenata ja ulkoilla!


Ajattelin, että voisin ensi viikolla kirjoittaa jonkun matkakertomuksen tänne taas pitkästä aikaa, mutta nyt: mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti