Translate

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

I'm back!


Piiitkän tauon jälkeen sain taas inspiraatiota kirjoittamiseen. 
Elämässä on tapahtunut niin paljon asioita, isoja muutoksia, surua, ym. ja aikaa vain kului enemmän ja enemmän, enkä enää tiennyt mistä aloittaa kertomaan ja kirjoittamaan. Aikaisemmin tuntui siltä, että helpompi jättää kokonaan kirjottamatta. Nyt päätin kuitenkin aloittaa taas puhtaalta pöydältä! :)

Voi olla taas tämä syksy ja kuntoilu, mitkä myös toivat lisäinspiraatiota kirjoittamiseen. Saan kuitenkin motivaatiota siitä kun kirjoitan myös tänne prosessini etemisestä. 

Varasin tuossa noin kuukausi sitten Thaimaan matkan tammikuun lopulle. Tavoitteenani olisi siis päästä rantakuntoon siihen mennessä, vaikka aikaa onkin enää vain 2,5 kuukautta. Tämä toimii samalla vähän niin kun testinä itselleni, kuinka paljon voin saada aikaan niinkin lyhyessä ajassa. Tarkoitus toki jatkaa kuntoilua myös loman aikana ja jälkeenkin, koska kyllä se kesäkin sieltä taas tulee!

Tässä loppukesästä pääsi erinäisistä syistä kertymään jopa +7kg, kun tunnetusti olen tunnesyöjä. Kuukausi sitten sain tarpeekseni karkin mässäilystä (vaikka vaikeaa se olikin) ja aloitin karkkilakon jouluun asti! Huomenna olen tasan kuukauden ollut syömättä karkkia ja vähentänyt muutenkin herkut minimiin. Kyllä tässä jo -2kg lähtenyt, mutta nyt alkaa sitten se vaikein; viimeisen viiden kilon rutistus. 
No, ajattelin pistää kaikki peliin ja otin personal trainerin ja 30 kerran salikortin. Tähän menessä olen treenaillut kotona youtuben kahvakuulatreenejä ja juossut/lenkkeillyt. 

Jospa se tästä pikkuhiljaa!? Motivaatio on ainakin ihan huipussaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti