Translate

maanantai 24. marraskuuta 2014

Treeniä ja herkuttelua

Perjantaina pääsin vihdoin ja viimein aloittamaan salitreenin Forever clubilla. Kovasti odotan jo, että pääsen vetämään taas uuden treenin huomenna, koska sali oli ihanan tilava ja laitteita riitti! Ei tarvinnut jonottaa mihinkään, niin kuin monesti pienemmillä saleilla.

Muuten otin viikonlopun rennosti: tuli shoppailtua, syötyä hyvin, ulkoiltua, saunottua ja vietettyä aikaa äidin, siskon ja koirien kanssa.
Lauantaina oli ihanan luminen sää ja lähdettiinkin koirien kanssa metsälenkille! Teki hyvää pitkän työ- ja treeniviikon jälkeen käydä ihan vain ulkoilemassa raikkaassa talvisäässä.




Välillä pitää hieman herkutella vaikka karkkilakossa olenkin! Syön suurimman osan viikosta terveellisesti, mutta annan itselleni luvan syödä viikonloppuna muutakin kuin terveysruokaa. 
Toki aamut alkoivat mun lempparilla, super smoothilla, mihin tässä yksi aikaisempi ohjeeni: Saanan super smoothie.
Nyt sovelsin sitä hieman lisäämällä Lidlistä löytämääni pakastehedelmä-/marjasekoitusta, jossa myös kookosta mukana. Lisäsin sekaan myös mm. chian siemeniä, hamppuproteiinia ja pellavansiemenrouhetta. 




Ja sitten siitä herkuttelusta! Liian tiukka ei saa itselleen olla, vaikka suuria tavoitteita olisikin. Olen huomannut monesti, että jos kiellän itseltäni kaiken hyvän, sitä sortuu huomattavasti helpommin mässäilemään ja usein herkuttelua on siten vaikeampi lopettaa. Ajattelee, että "annan nyt mennä kunnolla, kun jo kerran sorruin"! Niinhän niitä kilojakin sitten kertyy nopeasti...

Kun karkkilakkoni jouluna päättyy, aijon tämän jälkeen pitää karkkipäivän vain kerran viikossa, jos mieli tekee. Sillä tavoin saan pidettyä monesti pahasti käsistä karkaavan rakkauteni karkkiin hieman edes kurissa. Valehtelisin kuitenkin jos väittäisin, etten jo laske päiviä jouluun saadakseni tuhota jo valmiiksi ostamani ison pussin irtokarkkeja... :) Onneksi välitavoitteeni, Thaimaan matka tammikuun lopulla, auttaa minut varmasti takaisin raiteille!

Lauantai illan herkuttelua
Suurinta herkkuani: macaronsit!

Tänä aamuna kävin tapaamassa personal trainerini ensimmäistä kertaa. Kävimme läpi mm. tavoitteeni, treenihistoriani, ym. Välitavoitteenihan on tuo Thaimaan matka tammikuun lopussa, johonka mennessä haluan saada mahdollisimman paljon tuloksia. Sen lisäksi rupeamme treenaamaan kesän Helsinki City Triathlonia varten, joka on päätoivotteeni. Aikaa on elokuun loppuun saakka, jolloin tuo kyseinen triathlon järjestetään.

Ensi maanantaina yhteinen treeni alkaa kuntotestillä. Siitä se sitten lähtee! Kerron teille mun treeneistä täällä sitten lisää.  


                                 Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti