Translate

torstai 11. huhtikuuta 2013

Punaviiniä ja kuppikakkuja

Päätin eilen illalla nukkumaan mennessäni, että huomenna alkaa mun pitkään suunnittelema kuntokuuri! Pakkohan se on jossain vaiheessa aloittaa, eikä vaan jatkuvasti pitkitellä. Kesäkin lähestyy kovaa vauhtia!
Tajusin nimittäin, että huomenna on mun 30v. synttäreihin tasan kuukausi aikaa ja jo sinä aikana voisin saada edes pienen muutoksen aikaan, varsinkin paremman olon!
Huomenna kerron sitten tarkemmin, että millä tavoin koitan, tai siis aijon, päästä tavoitteeseeni (tietysti kuvien kera).

Tänään kela- ja työkkärikäynnin jälkeen iski hirveä epätoivo, joten päätin tulla Alkon kautta kotiin ja ostin sitten pullon (1,5l!!!) punaviiniä. Sattu vaan niin sopivasti olemaan matkanvarrella. Ostin kertaheitolla isomman pullon, koska ajattelin, että kun siinä kerran on kierrekorkkikin niin voida juoda sitten loput vaikka viikonloppuna...

Ai että kun mä rakastan punaviiniä! Ja sehän on kaiken lisäksi terveellistäkin kohtuudella nautittuna! ;)
Aina oppaana ollessa tuli testattua melkein kaikki kohteen halvimmat (puna)viinit läpi. Espanjassa niitä riittäkin ja hinnat alkaen alle 1€, eli testattavaa riitti kollegojen kanssa iltojen riennoksi! Ja olihan meillä 5-6 kuukautta aina aikaa.
Täällä Suomessa ikävä kyllä hintaluokka on hieman eri... ihan ärsytti opasajan jälkeen mennä ostamaan viiniä Alkosta, kun tuntui, että halvinkin viini on kallista!
No, tänään mä päädyin tällaiseen Espanjalaiseen punaviiniin kun Castillo Murviedro (tempranillo), 2011. Ja täytyy kyllä sanoa, että hyvää on!
Päätin jo korkata pullon niin työnhakukin sujuu paljon mukavemmin. :)



Viimeisen päivän kunniaksi ennen kuntokuurin aloitusta sain päähänpiston leipoa suklaa kuppikakkuja! Tiedän, aivan väärä tapa... herkutella itsensä täyteen ja sitten alkaa kuntokuurille seuraavana päivänä. Tulipahan kuitenkin leivottua taas pitkästä aikaa ja siitä tuli ainakin hyvä mieli, jos ei muuta.
Katsokaapas, mitä sain aikaseksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti